Autokwaak - Expert in elektrisch rijden

Banner.jpg

Wij helpen je bij de overstap naar elektrisch rijden; van aankoop, tot laadadvies en onderhoud. Bij Autobedrijf van der Kwaak staan we voor je klaar!

Elektrisch & Hybride
Autokwaak is niet zomaar een autobedrijf. Al 50 jaar staan wij in de omgeving bekend als een zeer betrouwbare onderneming. Een onderneming waar we altijd blijven ontwikkelen en kijken naar de toekomst. Daarom zijn wij Expert in elektrisch rijden en een officiële partner van EDGe Mobility. Hét keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden.

Wij helpen je bij de overstap naar elektrisch rijden; van aankoop, tot laadadvies en onderhoud. Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische of hybride occasions. Staat je elektrische droomauto er niet tussen? Wij helpen je graag met het vinden van de gewenste auto. Neem contact met ons op dan gaan we voor je aan de slag!

Laadadvies
Elke auto werkt anders, maar bij je eerste volledige elektrische auto wil je misschien wat meer uitleg. We nemen dan ook de tijd voor je en geven je graag laadadvies. Heb je de mogelijk om je elektrische auto voor de deur te zetten? Misschien heb je dan interesse in een eigen laadvoorziening. Dit is immers de meest voordelige manier om de auto op te laden. Bij de aanschaf van een laadvoorzienig zijn er vele mogelijkheden en factoren die van invloed zijn op het gebruik. Wil je zakelijk kilometers kunnen declareren? Hoe zit het met de aansluitingen? We helpen je graag bij het maken van een keuze, we staan voor je klaar met advies voor de laadvoorziening die het beste bij jou situatie past.

Kom je bij ons langs voor een afspraak? Dan beschikken wij uiteraard over een laadvoorziening om je elektrisch auto te laden. We zijn niet voor niets Experts in elektrisch rijden.

Vragen over elektrisch rijden of interesse in ons advies? Neem contact met ons op! We staan voor je klaar voor advies en service van A tot Z.


Onderhoud en reparatie
Hybride en elektrische auto’s hebben net als elke andere auto onderhoud nodig. Onderhoud of reparatie aan een elektrische auto vereisen echter andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en beschikken over de juiste certificaten. Bij Autokwaak werken we met moderne tools en gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen stellen wij de juiste diagnose aan je elektrische auto.

Is je elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of een reparatie? Maak een afspraak in onze werkplaats. Ons werkplaatsteam staat voor je klaar om je veilig en vertrouwd mobiel te houden.

EDGeMobility Onderhoud.jpg
EDGe Mobility Oplaadpunt (1).jpg