Schadeherstel

Schade - en ruitreparatie

Het is vervelend als je auto niet meer functioneert zoals je gewent bent. Alle vormen van reparatie kunnen gelukkig gewoon bij ons in de garage verholpen worden. Ben je bang om door te rijden? Kijk dan ook op onze handige app of je nog door kunt rijden!

SCHADE HERSTEL VOLGENS DE VERZEKERING

Veel verzekeraars verwijzen je vaak naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dat dit de enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar vindt je het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden die jou en je auto niet kent? Dit hoeft gelukkig niet. Ook voor perfect schadeherstel is Autokwaak het juiste adres. Wij kennen immers jou en je auto wel! En het schadegeld? Dat wordt gewoon door de verzekeraar uitgekeerd. Maak je maar niet ongerust.

BETROUWBARE MONTEURS

Onze monteurs worden elk jaar weer bijgeschoold met de modernste technieken, kennis en trainingen. Zo zorgen wij er voor dat je auto altijd bij ons in goede handen is. Wat dan ook de schade is, wij hebben genoeg experts die het op kunnen lossen.

RUITSCHADE

Heb je autoruitschade? Onze werknemers zijn ervoor om je te helpen. Reparatie is altijd stap één. Mocht dit niet mogelijk zijn zal er in overleg alternatieven worden voorgesteld. 

WAT KOST EEN RUITREPARATIE?

Een ruitreparatie wordt vaak vergoed door je autoverzekering. Dit ligt er echter aan of dit in  je verzekeringspakket zit. Wanneer dit niet in je pakket zit kost het zo’n €75,00 per sterretje.

AUTORUIT LATEN REPAREREN BIJ AUTOKWAAK

Wij kunnen ons voorstellen dat je ook voor ruitreparatie gewoon bij je vertrouwde garage komt. Onze monteurs zijn dan ook bedreven in het repareren van sterretjes en barsten in autoruiten.

AUTORUIT VERVANGEN?

Wanneer moet je een autoruit helemaal laten vervangen? Deze vraag is redelijk makkelijk te beantwoorden: is het sterretje groter dan een 2 euro munt dan is hij niet meer te repareren en zal hij vervangen moeten worden.