Auto kopen bij Autobedrijf van der Kwaak

Auto kopen

Een nieuwe of andere auto kopen kan een spannend proces zijn. Autokwaak staat goed bekend in de regio dankzij het uitgebreide aanbod in occasions. Een veelvuldig wisselende voorraad zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een auto naar jouw smaak bij zit. Staat de gewenste auto er niet bij? Niet getreurd, dan gaan wij hem voor je vinden!

SHOWROOM

De showroom van Autobedrijf van der Kwaak telt maar liefst 360 vierkante meter. De ruimte is opgedeeld in twee afdelingen waarbinnen de auto’s staan opgesteld. Je kunt in alle rust de auto’s bekijken en vragen stellen aan een van de eigenaren. Zij vertellen je graag meer over de auto’s die gepresenteerd staan.
Mocht de auto van jouw keuze er desondanks niet staan dan gaan wij graag voor je op zoek naar een gepaste occasion.

RUIM ASSORTIMENT

Het assortiment bij Autobedrijf van der Kwaak is zeer breed, vooral op het gebied van Volvo. Alle auto’s die aan bepaalde criteria van technische kwaliteit en uiterlijke presentatie voldoen, komen in aanmerking voor de verkoop binnen de showroom. De klant is namelijk uitgangspunt, die bepaalt of een auto wel of niet interessant is. Met dit uitgangspunt heeft het bedrijf maar liefst 50 tot 60 auto’s gemiddeld op voorraad staan. De ervaring leert dat hierbinnen altijd auto’s aanwezig zijn die u aanspreken.

YOUNGTIMERS

Autokwaak is de sinds kort ook gespecialiseerd in Youngtimers. Deze auto’s zijn ouder dan 15 jaar en hebben een aantrekkelijke aanschafprijs en een bijzonder lage afschrijving. De auto’s die wij leveren kunnen vaak nog jaren mee!

 

youngtimer kopen