Bandenservice

Bandenservice

AUTOBANDEN

Elk jaar zijn er twee momenten dat bijna alle auto’s wisselen van banden. Vaak rijdt men te lang door met de zomerbanden en zo kan er serieuze hinder worden ondervonden door onder andere gladheid. Aan de andere kant zien we vaak ook dat men te lang doorrijdt op de winterbanden, waardoor ze extra snel slijten.  Zonde toch? Wissel daarom altijd op tijd je banden. De grens ligt ongeveer bij een temperatuur van 7 graden. Komt de temperatuur daaronder: wissel naar winterbanden. Komt de temperatuur in het voorjaar weer boven de 7 graden: wissel dan naar zomerbanden. Door hier op te letten zorg je voor een betere kwaliteit van uw banden, verspeel je geen brandstof en is de remweg te allen tijde optimaal.

BANDENOPSLAG

Wij beschikken over een grote ruimte die speciaal ingericht is als bandenopslag. Wanneer je thuis niet over de ruimte beschikt kunt u bij ons terecht. Zowel zomer en winterbanden kunnen bij ons gestald worden. Dit levert je, naast ruimte in de schuur, nog een aantal andere voordelen op:

  • Wij voeren direct een visuele controle uit op uw banden. Zo wordt er gekeken naar de eventuele zichtbare gebreken.
  • Controle van de winterbanden direct na demontage.
  • Direct te combineren met onderhoud of eventuele reparaties.

Het stallen van banden is alleen mogelijk voor klanten van autobedrijf van der Kwaak.

AUTOKWAAK BANDENSHOP

Je kan bij ons online nieuwe banden bestellen. Dit is snel, simpel en voordelig! Door middel van de handige onlinewinkel hierboven kan je zelf rustig de banden uitzoeken. Ze zullen worden geleverd bij ons, in de garage en zo kan je gelijk een afspraak maken zodat wij de banden eronder kunnen zetten. Zo heb je binnen een mum van tijd weer nieuwe en betrouwbare banden onder de auto.