Auto kopen

Nieuwe Auto

Bij een occasiondealer verwacht je het misschien niet snel, maar wij leveren geregeld ook nieuwe auto’s. Ondanks dat wij geen nieuwe modellen op voorraad hebben, bieden wij hier genoeg mogelijkheden in. Of het nou een Volvo, Audi, Ford of een ander merk is, wij leveren hem!

NIET BIJ EEN MERK DEALER?

Verschillende merkdealers houden voet bij stuk dat de fabrieksgarantie vervalt wanneer je de auto niet bij hen koopt en/of laat onderhouden. Hier is gelukkig niets van waar. Wanneer je bij Autokwaak de auto laat leveren en onderhouden, heb je gewoon 24 maanden fabrieksgarantie. Dit is voor elke dealer wettelijk geregeld. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele garantiegevallen netjes worden opgelost.

VOORDEEL BIJ AUTOKWAAK

Wij kijken naar de behoefte van onze klant en niet naar modellen die meer op zouden leveren, zoals bij merkdealers. Wij willen niets liever dan de juiste auto voor je vinden, een auto die volledig naar jouw zin is. Daarom nemen wij de tijd voor je, we houden geen verkooppraatjes en doen ons uiterste best om de juiste auto te vinden.

HOGERE INRUILWAARDE

Een voordeel van Autokwaak is dat wij een showroom hebben met allerlei merken. Het verschil met een merkdealer is dat wanneer je een auto inruilt, wat niet van hetzelfde merk is als de dealer, je flink inlevert op de inruilwaarde. Bij ons maken wij geen onderscheidt en krijg je dus een eerlijke prijs voor je auto, omdat wij hem zelf ook weer te koop aanbieden.

En zo bieden wij:
– Een persoonlijke benadering;
– Onafhankelijk advies;
– Een goede deal.